Kangen vand

Dommerby Fodklinik/v.Lillian Nørgaard

Tlf: 9752 8873    2023 8873

Kærvænget 40 Dommerby, 7800 Skive


      Mail: Dommerbyfodklinik@gmail.com

      CVR: 14024441

Kangen Water®


Vidste du, at du gratis i 21 dage må hente dit drikkevand hos Lillian, så du kan mærke forskellen på din krop!


VI ER SKABT TIL AT DRIKKE VAND OG INTET ANDET


Hvad kigger man efter på andre planeter for at se om der kan eller har været liv- VAND.

Kun 3 % af jordens vand er ferskvand og heraf er 95% gemt i isbjerge og gletsjere

Hvad gør vandet så i vores krop?

Af de 6 grundlæggende næringsstoffer protein kulhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og vand - er vand langt den mest betydningsfulde     næringsstof i vores krop.

Mere end 70% af vores kropsvægt består af vand.

Vi har ikke nogen " reservetank" så derfor skal vandkontoen hele tiden holdes i balance.

Hvis du trækker 1 liter på din vandkonto vil du føle dig ret tørstig, 2 liter ekstrem tørstig, 4 liter bliver du dårlig og 8 liter er du døden nær .


Vi kan kun leve få dage uden vand men flere uger uden mad.

Bruges til optagelse og udskillelse af næringsstoffer.

Bruges til transport af næringsstoffer og ilt ind i cellerne.

Bruges til at fjerne affaldsstoffer.

Fungerer som en slags aircondition, der beskytter mod overophedning og mod at cellerne bliver ødelagt.

Bruges i fordøjelsen. Vores spyt og andre fordøjelsesvæsker er med i nedbrydningen af vores mad.

Er med til at holde vores blod tyndt og sundt.

Vores hjerne består af 75% vand så mangel på vand medfører mentale problemer, depression, træthed og manglende evne til at klare stress.

Vand er en meget vigtig del af hver eneste celle i kroppen, og er afgørende for cellernes evne til at producere energi.


Muskler består af 75% vand.

Blod der bringer ilt rundt i kroppen består af 82% vand.

Dine lunger der skaffer dig ilt består af 90% vand.

Hjernen består af 75% vand.

Selv knogler består af 25% vand.


Konstant mangel på væske har sin pris:


Hovedpine

Svimmelhed

Koncentrationsbesvær

Tørre slimhinder

Maveproblemer

Følelse af træthed

Vægtøgning

Ældes hurtigere

Immunforsvaret svækkes

Tager længere tid at komme ovenpå igen, både efter træning og sygdom

Risikoen for at få alvorlige sygdomme som kræft, hjerte/kar sygdomme, astma, allergi o. lign stiger.


Derfor er kvalitet og kvantitet af det vand du drikker afgørende for kvaliteten af dine celler i kroppen, og deres modstandskraft over for skader og sygdom.


Tænk på din krop som et akvarium. Hvor fiskene er dine celler. Hvordan mon fiskene ville have det hvis vandet ikke blev skiftet. Og hvordan mon dine celler vil have det hvis vandet ikke bliver udskiftet.

Så skift vand, gør omgivelserne rene og hold det rent.

Det er så simpelt at det næsten er svært at forestille sig, at en så simpel handling kan have så stor effekt. Men det har det.


Og når vi så alligevel skal drikke vand (0,03 gange din vægt om dagen) kan vi jo lige så godt drikke det bedste af det bedste.

NEMLIG KANGEN WATER.


Forskere, som har studeret mennesker, der lever visse steder i Tibet, Japan, Peru og Hunza, har observeret at disse kulturer har et fælles træk: De lever højt oppe i bjergene, drikker gletsjervand og opnår de højeste levealdre i verden. Gletsjervandet i disse kulturer er fyldt med de elektroner, som kroppen higer efter. Gletsjervandet er levende vand, som er fyldt med basiske mineraler, kraftige antioxidanter og positiv iltning. Det er super hydrerende og absorberes 5-6 gange bedre i kroppen end almindeligt postevand gør. I 1974 begyndte den japanske virksomhed Enagic, i samarbejde med de dygtigste læger i Japan, at udvikle et ioniseringsanlæg, der kunne levere sundt og levende kvalitetsvand på samme niveau som gletsjervand. Her i landet drikker vi primært postevand og plastikflaskevand, som desværre er dødt vand. Med Enagic’s ioniseringsanlæg kan du selv ændre dit postevand til Kangen Water®, som har samme effekt som gletsjervand.

Der er 4 væsentlige grunde til at Kangen Water® er levende vand!


1.Naturlige stærke antioxidanter

Oxidering sker helt naturligt overalt på vores planet. Når jern ruster eller et udskåret æble bliver brunt, er det fordi der sker en oxidering. Når kroppen oxiderer, ældes den. Det modsatte er antioxidanter. Med andre ord, er antioxidanter med til at styrke kroppens immunforsvar og forsinke cellernes ældningsproces. Kangen Water® har en meget høj negativ ORP (Oxidation Reduction Potential) og er derfor en meget stærk antioxidant (6-8 gange stærkere end grøn te). Ved at drikke Kangen Water® dagligt, vil de ekstra elektroner i vandet neutralisere kroppens værste fjende, nemlig de frie radikaler.


2. Høj basisk pH-værdi

Det er meget vigtigt at holde den rette pH-værdi i kroppens syre/base balance. Er kroppen for sur, opstår syreophobninger, som danner et inflammatorisk miljø, der er attraktivt for sygdomme. Kangen Water® neutraliserer på en simpel og naturlig måde, kroppens syre og skyller affaldsstofferne ud af både væv og celler. Ved at drikke Kangen Water® dagligt, vil det basiske vand være med til at neutralisere kroppens syreophobninger løbende og være med til, at opretholde den rette balance. En basisk krop er en sund krop.


3.Hydroxyl ioner

Der er to essentielle elementer, som kroppen ikke kan være foruden, nemlig ilt og vand.

Kangen Water® har hydroxyl ioner, som er positiv iltning, der ellers kun dannes ved større vandfald.

Kangen Water® har hydroxyl ioner, som er positiv iltning, der ellers kun dannes ved større vandfald.

Enhver, der har stået foran et større vandfald, kender til det ekstra velbefindende og den afslappende befrielse, det giver. Det høje niveau af hydroxyl ioner bringer ekstra ilt til blodet og cellerne.


4.Hexagonal struktur

Det handler ikke kun om hvad kroppen indtager. Det handler i lige så høj grad om, hvad kroppen optager! Når du indtager drikke- og fødevarer, vitaminer og kosttilskud, så er de selvfølgelig kun effektive, hvis de optages af cellerne. Meget af det vi indtager, passerer gennem kroppen uden at blive optaget og udnyttet. Kangen Water® har en unik struktur, som kaldes hexagonal (sekskantet). Hexagonalt vand superhydrerer kroppen, idet vandet absorberes 5 gange hurtigere af kroppens mange milliarder celler. Kangen Water® fylder mindre, fordi der er færre vandmolekyler pr. klynge. Vandmolekyler er fæstnet til hinanden. Postevand har 15-20 molekyler pr. klynge. Kangen Water® har 5-6 molekyler pr. klynge. Kangen Water ® er derfor det man kalder mikroklynger (altså mini-vand).


Synergien skaber effekten

Kangen Water® vandmolekyler har en fjerdedel størrelse af postevand og optages derfor hurtigere i blodet. Vandet har derfor nemmere ved at gennemtrænge cellemembranen og bærer ilt, base og antioxidanter med sig ind i cellen. Cellen tager hvad den skal bruge og skubber affaldsstofferne videre ud af cellen.

Synergien af disse fire egenskaber, kan være med til at forbedre din sundhed væsentligt.